Affärslimousine

Disponera en elegant bil från några timmar till en hel dag, med en diskret kostymklädd chaufför som står till Ert förfogande hela tiden.

Till och från flygplatser, långa eller korta transporter, rundturer med
eller utan guidning eller efter andra önskemål.

Vi kan vara värdar och ta hand om Era utlänska gäster/kunder.

Högsta tänkbara servicegrad.

 

Ska Ni resa i tjänsten, men inte ska till någon flygplats? 

Det finns olika lösningar på detta. En normal arbetsdag kan se ut så här för t ex en resa över dagen till Stockholm för ett möte: Du och dina kollegor tar varsin taxi från hemmet till Resecentrum. Åker tåg till Stockholm, tar taxi från Centralen till mötet, eventuellt åker taxi mellan adresser i Stockholm, samt reser hem igen samma dag i omvänd ordning. 

Räkna på vad detta kostar Ert företag i slutänden med mertid bara för väntetid och transporter. Vi kan erbjuda transport hela dagen och vår limousine finns tillgänglig hela dagen för Er. 

Detta till ett konkurerande pris i de flesta fall men betydligt bekvämare. En limousine är det enda transportmedel där Ni kan “stänga in” er själva och prata affärshemligheter utan att någon annan hör vilket inte går på tåget. Mellan chaufför och passagerare finns en solid vägg som fälls upp för högsta sekretess. 

Givetvis åker vi inte enbart till Stockholm. Era behov styr… Vi kan även erbjuda Er affärsresor till t ex Oslo, Köpenhamn eller andra orter i landet där övernattning sker. I samtliga fall står vår limousine alltid standby för Er under Er resa. Således Er privata chaufför till en smidigt och prisvärd prissättning som säkerligen slår Era totala kostnader för taxi, tåg eller flyg. Vi kan matcha de flesta lösningar både ekonomiskt och servicemässigt. Kontakta oss för Ert specifika behov.

Ring Nu

Få Offert

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!