Om oss

Vi är ett företag med rötterna inom Taxinäringen, sedan många år tillbaka. 

Idén till att starta  företaget Limousineservis föddes ,då det var många förfrågningar om limousiner, framför allt då till stundande bröllop.

Vi tyckte då det var hög tid för Göteborgs stad och dess omnejd, att få möjligheten till ett lite finare och annorlunda transportmedel än vad som fanns tillgängligt på marknaden vid den tidpunkten.

Vi vänder oss till alla typer av resor som ni som kund vill sätta lite “piff” på.

Vi sätter största värde på kunden och vårt motto är:

*Hos oss är kunden alltid kung*

Prydliga fordon, uppklädda & stiliga chaufförer är ett måste anser vi på.

Bästa hälsningar, Limousine Göteborg

Vårt mål är inte att vara störst utan istället erbjuda en personlig service med kunden i fokus. Här har vi bland annat inriktat oss på stilfulla och komfortabla transporter genom vår limousineservice där fokus ligger främst mot företag, men även ett antal tjänster åt privatpersoner som vill förgylla sin tillvaro vid något högtidligt tillfälle. 

Limousineservice skall ej förväxlas med vanlig taxi. Limousineverksamhet är tillståndspliktig verksamhet och lyder under Transportstyrelsen. En godkänd limousine för yrkestrafik skall vara försedd med gula taxiskyltar och självklart med godkänd taxameter. 

Givetvis har vi trafiktillstånd. Hos oss åker Ni tryggt och säkert med chaufförer som innehar giltig taxilegitimation samt mångårig yrkeserfarenhet och stor yrkesstolthet. 

Vår Limousineservice är ej någon “partyservice” utan vänder sig till de kunder som som precis som oss anser att en Limousineservice skall präglas av STIL – ELEGANS – KOMFORT. Vi anser att en Limousine skall vara svart. Fundera på vilken färg de flesta Limosuiner har som Ni brukar se på t ex TV….. 

Våra chaufförer är väl förtrogna med närområdet, har lång yrkeserfarenhet av traditionell art, talar svenska och engelska och vet vad god och trevlig service innebär både i ord och handling… Hos oss får Ni det Ni beställer – Limousineservice… Vi erbjuder inte bara en transport – Vi erbjuder en upplevelse…..

 

Ring Nu

Få Offert

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!