Begravning - Limousine

Även i den mörkaste av tillfällen erbjuder vi en stilfull, stilla färd för anhöriga till eller från begravningscermoni/kyrka. Detta är ej så vanligt här hemma i Sverige, men vi anser att även dessa tillfällen bör kunna förgyllas även om det är en av livets mindre trevliga stunder Ni ställs inför.

 

Vår chaufför är klädd i mörk kostym och kör Er från hemadress eller liknande till cermonin. Vi väntar på Er utanför och transporterar Er sedan vidare till den plats där Ni har Er sammankomst för de anhöriga. Ni väljer sedan själva om vi skall vänta på Er för hemtransport eller om vi skall avsluta vårt uppdrag här. Vi kan även erbjuda vanlig taxi för hemtransport efter Er sammankomst.

 

Självklart erbjuder vi servetter och minelalvatten i limousinen vilket kan komma till användning efter denna sista hälsning. Vi kan i samarbete med Systrarna Grön erbjuda blomsterarrangemang i fordonet.

 

Vårt pris baseras på Era personliga förutsättningar och lämnas vid förfrågan. Betalning för dessa uppdrag sker främst via förskottsbetalning eller i vissa fall fakturering till Er eller i samband med begravningsbyrå. Detta för att ej störa med betalning under denna svåra stund vid själva transporttillfället.

 

Vid begravningstransport inom Linköping debiterar vi från 2 500 kr. Detta inkluderar ca 3-4h totalt vilket brukar vara normalt vid en begravning och gäller vardagar. Kontakta oss för offert utifrån Era förutsättningar eller prata med din begravningsentreprenör.

Ring Nu

Få Offert

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!