Vanliga frågor och svar (FAQ)

1. KAN MAN HYRA EN LIMOUSINE UTAN CHAUFFÖR?

Nej, vi hyr bara ut med chaufför.

2. HUR MÅNGA PERSONER TILLÅTS DET ATT ÅKA MED I LIMOUSINEN?

Högst 8 personer.

3. KAN MAN TA MED EGEN DRYCK?

Ja, det går bra eller framför era önskemål till oss så ordnar vi önskade drycker. Vill Ni ha alkoholhaltiga drycker så kan Ni lämna dessa till oss innan Er resa så står detta färdigt i limousinen till Er bokning. Vi tar ingenting extra för lån av våra glas så länge de får förbli hela.

4. KAN MAN TA MED EGEN MUSIK/FILM?

Självklart. Vi har multimediaanläggning med CD, DVD, USB, AUX och WiFi. Chauffören styr anläggningen

5. VARFÖR KOSTAR DET MER VID VISSA TILLFÄLLEN?

Vid tillfällen som bröllop, student, skolavslutning, bal eller storhelger gäller högre timpris, det är
efterfrågan som styr.

6. HUR GÖR JAG OM JAG HAR TAPPAT ELLER GLÖMT NÅGOT I LIMOUSINEN?

Ringer till oss på 031-787 33 98

 

7. HUR BETALAR MAN FÖR RESAN? 

Svar: Beroende på uppdragets art erbjuder vi olika betalningslösningar. Se information under rubriken “Våra tjänster”. Vi erbjuder fakturering för avtalskunder samt vid enstaka uppdrag acceperar vi samtliga kreditkort. Förskottsbetalning hel- eller delvis vid större arrangemang. Vi tar även emot kontantbetalning..

 

8. HUR RÄKNAR NI TIDEN FÖR UPPDRAGET? 

Svar: Uppdrag inom Göteborg debiterar vi från den tid bilen är beställd på hämtningsadress till slutadress eller när uppdraget helt enkelt är slut enligt bokningen. Vi debiterer generellt för varje påbörjad timme. Varje uppdrag är dock unikt och därför lämnar vi offert på ett fast pris för varje enskild uppdrag. För uppdrag som påbörjas/avslutas utanför Linköping tillkommer ett tillägg för tomtransport.

Vid större arrangemang som t ex bröllop och bal debiterar vi tid från garage-garaget då dessa uppdag kräver mer service. Därav har vi en minimidebitering vid dessa tillfällen.

 

8. VARFÖR KOSTAR DET MER VID VISSA TILLFÄLLEN?  

Svar: Det är efterfrågan och tillgång som styr priset. Vissa uppdrag kräver mer tid för att kunna erbjuda en så bra service som möjligt för varje uppdrag då varje uppdrag är unikt. Vi har inte vår limousine ute i trafik annat än när vi har bokade uppdrag till skillnad mot en taxi.

VI säkerställer alltid att fordonet är i representabelt skick vid speciella tillfällen så som bröllop och bal

 

10. HAR NI NÅGOT TILLSTÅND FÖR ATT KÖRA LIMOUSINE

Svar: Ja våra partners har trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Bilarna har därför gula registreringsskyltar och är dessutom utrustad med taxameter som töms mot redovisninigscentral som även kan kontrolleras av myndigheterna vid behov. Detta är något som det tyvärr fuskas med i branschen av andra aktörer. Samtliga chaufförer har taxiförarlegitimation och denna skall finnas tillgänglig för dig som kund. 

11. ÄR DET INTE DYRT ATT ÅKA LIMOUSINE?

Svar: Man brukar säga att allt är relativt. I många fall är det faktiskt billigare att åka i en limousine än att ta en vanlig taxi. Den extra servicen och känslan av lyx får Du på köpet. Som regel kan man säga att när det gäller lite längre sträckor så vinner oftast limousinen både prismässigt och komfortmässigt. Varför inte åka limousine istället för taxi om det knappt skiljer någonting på priset? Vi debiterar endast för den tid Ni vill använda fordonet och säkerställer att fordonet är rent och snyggt. Precis vad Du som kund ska förvänta dig när Du köper våra tjänster. En taxi debierar för både tid och km och måste ta många uppdrag för att finansiera verksamheten.

I samband med detta blir bilarna i sämre skick och servicenivån något lägre…

12. TAR DET LÄNGRE TID ATT ÅKA MED LIMOUSINE ÄN VAD DET GÖR MED TAXI?  

Svar: Generellt kan man säga att det går lite långsammare att åka med limousine. Detta bör man ha i beräkningarna när man bokar. En limousine framförs på ett stilfullt, lugnt och behagligt vis och detta innebär per automatik att den framförs med lite lägre hastighet på vägen än med en vanlig bil. Att åka llimousine ska vara en njutning och inte endast ett sätt att ta sig från en punkt till en annan…

 

13: Är det olika priser beroende på om man är 1 passagerare eller 6 passagerare?

Svar: Nej, vi har samma pris oavsett antalet passagerare. Det är själva limousinen Ni betalar för och inte beroende på antalet personer Ni är. Ibland kan vi dock ha lite olika lokala erbjudnaden och där kan vi dock debitera per passagerare istället som tex “lördagsspecial”. Detta informerar vi om vi dessa tillfällen. Dessa erbjudanden presenterar vi på vår facebooksida….

14. Har Ni tillgång till barnstolar?

Svar: Självklart. Vi har babyskydd, bilstolar och bilkuddar. Detta tar vi självklart ingenting extra för, men det måste klart och tydligt framgå vid beställningen att Ni behöver detta. Vi har dock endast ett fåtal av varje stol tillgängligt. Samtliga barn under 12 år skall använda någon form av bilbarnstol för allas säkerhet. Det är till 100% ditt ansvar som förälder om ditt barn färdas i vår limousine utan bilbarnstol och olyckan skulle vara framme.

 

15: Vad kostar det att boka Limousine till ett bröllop?

Svar: Vi debiterar alltid från minst 4 500 vilket inkluderar 3h.

Flaggor, röd matta, “rosblad” och bubbel ingår alltid…

Mvh Limousine Göteborg

 

 

Ring Nu

Få Offert

Få offert

Tack, meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!